Treningstilbud

Kondisjonstrening
I vår kondisjonsavdeling finner du et utvalg av moderne maskiner fra Monark sin Prime serie. Monark Prime er et eksklusivt sortiment av apparater av høy kvalitet for kondisjonstrening. Vi har også valgt Consept 2 mod. E romaskin. Dette er markedets desidert mest solgte profesjonelle romaskin og passer både for mosjonister og profesjonelle roere. Modell E er ekstra stabil og enkel å komme av og på. Tredemøllene fra Landice representerer kvalitet gjennom 40 år. For de skiglade har vi SkiErg stake-ergometer fra Concept2 og Thorax Trainer ski-ergometer. My Mountain motbakkemølle har etapper med inntil 50% stigning på vei mot toppen! Gjennom vårt utvalg kan du finne det utstyret som passer deg best til oppvarming og utholdenhetstrening.

Styrketrening
Aktiv + har valgt bekvemmelig og topp moderne utstyr fra HUR. Utstyret er perfekt for trygg trening, uansett om brukeren er en aktiv treningsentusiast, en nybegynner, en senior eller en med behov for rehabilitering. Nivået for belastning kan lett endres for å frembringe alle nivåer av styrke.

Våre apparater er i tillegg utstyrt med SmartCard. Ved kun å sette et kort i maskinen vil systemet tilpasse brukerens belastning automatisk, veilede brukeren og komme med nødvendige endringer! SmartCard-utstyret gjør treningen enkel og tilpasser seg alle brukere.

Veiledning
Aktiv + er som regel ubetjent. Ved oppstart får brukerne individuelle treningsprogram og innføring i øvelsene. Ved hjelp av SmartCard, tilpasser programmet seg brukeren mht. belastning og antall repetisjoner. Det er også mulig å legge inn tidspunkt for bytte av program. På denne måten vil programmet gi variasjon, ta hensyn til progresjon og bidra til at treningen blir så motiverende som mulig. Det vil være mulig å gjøre personlige timeavtaler for ekstra veiledning, oppfølging eller time hos fysioterapeut.